FOTO Timişoara Air Show 2019. Mii de persoane au urmărit acrobaţiile piloţilor în văzduh. Efectele pirotehnice au reprezentat cireaşa de pe tort

FOTO Timişoara Air Show 2019. Mii de persoane au urmărit acrobaţiile piloţilor în văzduh. Efectele pirotehnice au reprezentat cireaşa de pe tort

Efecte pirotehnice la Timişoara Air Show FOTO Facebook/Aeroportul Traian Vuia

iubitorii aviaţiei au putut admira măiestria piloţilor la cea de-a şase ediţie a Timişoara Air Show, care s-a desfăşurat pe Aeroportul "Traian Vuia".

GALERIE FOTO

A şase ediţie a Timişoara Air Show a adunat, sâmbătă, câteva mii de persoane. Numărul celor prezenţi a fost mai mic decât anii trecuţi, însă pentru a nu avea problemele din anii trecuţi, organizatorii au fost pregătit 6.500 de locuri de parcare, atât în partea dreaptă, cât şi în partea stângă a drumului judeţean dintre centura oraşului şi aeroport, la circa 200-300 de metri de intrarea în aeroport.

De asemenea, în ziua mitingului aerian, Societatea de Transport Public Timişoara a suplimentat numărul curselor pe legătura municipiul Timişoara – aeroport şi retur.
 
Începând cu ora 19.00, pe cer au evoluat piloţii Forţelor Aeriene Române care au fost prezenţi cu escadrila de elicoptere şi cu o formaţiune de aeronave F16.
 
Aeroclubul României a evoluat cu formaţia Hawks of Romania – Şoimii României, condusă de George Rotaru, cu paraşutiştii Blue Wings şi cu formaţia de zbor cu avioane ultra uşoare The Pelicans. 
 
Cel mai aşteptat moment a fost după apusul soarelui. Iacării Acrobaţi care au decolat alături de pilotul lituanian Jurgis Kairys au uimit spectatorii cu elemente de acrobaţie aeriană şi efecte pirotehnice. 

 
La final, spectatorii vor putea asista la un concert live susţinut de timişorenii de la DJ Project. 
 
În zona destinată spectatorilor au fost amenajate spaţii de alimentaţie publică, unde se putea servi mici, clătire, îngheţată şi băuturi răcoritoare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: