FOTO Imagini de colecţie în centrul Timişoarei. Mii de oameni au admirat aranjamentele florale de la Timfloralis

FOTO Imagini de colecţie în centrul Timişoarei. Mii de oameni au admirat aranjamentele florale de la Timfloralis

Centrul Timişoarei a fost împodobit cu flori în cadrul ediţei din 2018 a Timfloralis FOTO C.D.

Imagini de poveste în centrul Timişoarei, care a fost împodobit în acest weeke-end cu flori în cadrul festivalului Timfloralis 2018. Artiştii florari s-au întrecut în aranjamente care au atras mii de oameni ce au ţinut să aibă o fotografie cu superbele aranjamente florale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Florişti locali şi internaţionali participanţi la festivalul florilor de la Timişoara, Timfloralis, şi-au pus la lucru talentul pentru a realiza aranjamente florale care au făcut din centrul Timişoarei un adevărat magnet de vizitatori. Pe platoul din faţa Operei au putut fi admirate proiectul „The Future is Here” al floristului Olandez Dennis Kneepkens, dar şi elemente de mobilier floristic decorate de către floristul Florin Jiboc.

Cunoscuta fântână cu peşti din centrul Timişoarei a fost împodobită de Filomena Brisc, iar tânăra floristă Alexandra Luca a realizat proiectul „Maşina Timpului”. Tot în zona centrală, timişorenii au putut admira photo corner-ul din acest an „Hoop of Hope”, realizat de către florista Bianca Negrea.

În Piaţa Libertăţii florista Diana Toma a realizat o reintrepretare florală a „Pomului Breslelor”. Tot aici au fost proiectul „The Ethnic Spirit of Timişoara” aparţinând floristei Alina Nagy-Ghinea dar şi work-shop-urile susţinute de Facultatea de Horticultura si Silvicultura – USAMVBT, SC Horticultura SA, Casa de Cultură a Studenţilor din Timişoara. De asemenea, în perimetrul Pieţii Libertăţii vizitatorii au putut cumpăra flori. Centenarul şi anul 2021, când Timişoara va fi Capitală Europeană a Culturii, au fost marcate prin aranjamente florale.  În cadrul Timfloralis, eveniment organizat de Primăria Timişoara prin Casa de Cultură, au avut loc şi o serie de manifestări artistice.

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările