Familia de “traci” din Timiş a rămas fără copii. Bebeluşul a murit, ceilalţi doi au fost luaţi în plasament în urma unei sentinţe judecătoreşti

Familia de “traci” din Timiş a rămas fără copii. Bebeluşul a murit, ceilalţi doi au fost
luaţi în plasament în urma unei sentinţe judecătoreşti

Jandarmii au intervenit în forţă pentru a lua copiii FOTO captură Lugoj Info

Familia de români care s-a întors anul trecut, în noiembrie, din Danemarca, a rămas fără copii. Bebeluşul lor a murit la sfârşitul anului trecut, iar acum ceilalţi doi au ajuns în grija statului ca urmare a unei sentinţe judecătoreşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un român care se întorcea din Danemarca împreună cu soţia şi cei trei copii a fost reţinut la Nădlac de poliţiştii de frontieră maghiari după ce ar fi refuzat să prezinte documente de călătorie, susţinând că este din Tracia. Aşa a intrat în atenţia autorităţilor bărbatul de 35 de ani, născut în localitatea timişeană Fârdea. 
 
La o lună după ce s-au reîntors în România, cei doi soţi au atras din nou atenţia. Bebeluşul de numai câteva luni al familiei a murit la Spitalul de Copii din Timişoara, după ce a fost preluat cu elicopterul SMURD. Autorităţile suspectau că bebeluşul era bolnav, iar părinţii au refuzat să ceară ajutorul medicilor. 
 
Bărbatul a făcut din nou scandal şi a fost dus la o secţie de Poliţie. 
 
Protecţia Copilului a intervenit în urma unor sesizări venite de la vecini care spunea că cei doi copii ai cuplului nu erau îngrijiţi şi erau puşi să doarmă într-un cort, deşi era foarte frig, scrie Digi24.ro.
 
În urma unei sentinţe judecătoreşti, “tracii” şi-au pierdut copiii, aceştia fiind luaţi în plasament de către stat. Aceştia urmează să ajungă în grija unor asistenţi maternali.
 
În momentul în care autorităţile s-au dus la Fârdea pe a lua copiii, bărbatul a făcut din nou scandal, astfel că a fost nevoie de intervenţia jandarmilor. Familia s-a baricadat în casă, însă jandarmii au spart uşa şi au folosit spray-uri lacrimogene, potrivit lugojinfo.ro.
   

Vă mai recomandăm:

VIDEO „Suveran” reţinut la intrarea în ţară după ce a refuzat să prezinte documente de identitate: „Există vreun contract între mine şi statul român?”
 

Un braşovean a fost dus direct la Psihiatrie după ce a prezentat poliţiştilor un act de identitate dubios. Bărbatul se revendică la „Grupul Suveranilor“

„Viorel suveran“ s-a ales cu dosar penal pentru comiterea a două infracţiuni. El se autointitulează „fiinţă vie, născut viu“ şi nu recunoaşte actele de identitate

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările