Dominic Fritz s-a întâlnit cu ambasadorul Israelului: Vrem să dezvoltăm proiecte comune de Smart City

Dominic Fritz s-a întâlnit cu ambasadorul Israelului: Vrem să dezvoltăm proiecte comune de Smart
City

Dominic Fritz şi David Saranga

Ambasadorul Israelului, David Saranga, a vizitat pentru prima dată Timişoara. Diplomatul a avut o întâlnire şi cu primarul Dominic Fritz.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dominic Fritz l-a primit pe ambasadorul David Saranga în biroul său de pe bulevardul C.D.Loga. 
 
“M-am bucurat să-l primesc azi pe Excelenţa Sa dl. David Saranga, Ambasadorul Israelului, care a vizitat, pentru prima oară, Timişoara. Şi i-a plăcut. Ne leagă nu doar patrimoniul extraordinar pe care l-a dat Timişoarei comunitatea evreiască, şi pe care m-am angajat să-l reabilităm, dar şi spiritul inovator. 

M-a invitat într-un grup de lucru între Israel şi România în care vrem să dezvoltăm proiecte comune de Smart City. L-am invitat să vină împreună cu oameni de afaceri din Israel, anul viitor, să promovăm Timişoara ca un loc de investiţii inovatoare. 
 
Cu astfel de colaborări vom întări profilul internaţional al oraşului. Vreau ca Timişoara să fie mai vizibilă pe scena internaţională şi să profităm economic şi cultural de atractivitatea pe care o avem pentru turişti, studenţi şi investitori”, a transmis Dominic Fritz.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările