Dominic Fritz devine oficial primar al Timişoarei. Întâlnire cu reprezentanţii cultelor religioase, în prima zi de mandat

Dominic Fritz devine oficial primar al Timişoarei. Întâlnire cu reprezentanţii cultelor religioase, în prima zi de mandat

Dominic Fritz şi Nicolae Robu s-au întâlnit joi pentru a discuta detaliile transferului de putere

Câştigător în alegeri în faţa primarului în funcţie Nicolae Robu, Dominic Fritz depune vineri jurământul de învestitură, preluând oficial mandatul de primar al Timişoarei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Joi, înainte de preluarea oficială a mandatului, Dominic Fritz a avut o întâlnire cu primarul în funcţie, Nicolae Robu, pentru stabilirea detaliilor privind schimbul de putere.

„Înainte de învestirea mea în funcţia de primar al Timişoarei, am dorit să mă întâlnesc cu dl Nicolae Robu, în semn de respect faţă de mecanismele democratice, dincolo de diferenţe politice, în serviciul oraşului. S-a întâmplat azi, în biroul din Primărie, unde am avut o discuţie constructivă despre procesul de transfer de mandate”, a anunţat Dominic Fritz, pe pagina sa de Facebook.

„Discuţia a fost una firească, una nu mai mult decât normală pt oameni civilizaţi, arondaţi valorilor democratice. În ceea ce mă priveşte, am declarat din primul moment că respect opţiunea timişorenilor, îndrăznind să sper că, deşi nu mă plac pe mine -cine ar putea contesta dreptul cuiva la liberă simpatie / antipatie?!-, apreciază realizările mele, transformările pe care le-am făcut în oraş, de care se şi bucură! I-am împărtăşit d-lui Primar Fritz câteva aspecte din activitatea de Primar, i-am răspuns cu toată deschiderea la întrebările puse şi l-am asigurat că voi fi mâine prezent la ceremonia de învestire a sa -ţin să precizez: voi fi din postura de Primar care predă ştafeta, nicidecum ca actant politic, ca exponent partinic!”, a arătat şi Nicolae Robu, într-un mesaj de pe pagina sa de Facebook.

Agenda lui Dominic Fritz în prima zi de mandat

Dominic Fritz a anunţat şi programul său de lucru în prima zi de lucru. Astfel, după ceremonia de învestire în funcţie, primarul ales are programate întâlniri cu angajaţii primăriei, cu reprezentanţii universităţilor şi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean, cu reprezentanţii minorităţilor naţionale, cu reprezentanţii Corpului Diplomatic din Timişoara şi cu reprezentanţii cultelor religioase. La finalul zilei, Dominic Fritz se va întâlni cu membrii comisiei de experţi cu care se consultă pentru gestionarea pandemiei.


Live ceremonie de învestire.

Vă mai recomandăm:

Dominic Fritz, ţinut în şah. Tribunaul Timiş a amânat sentinţa în cazul său

Planul lui Dominic Fritz de a face din Timişoara un oraş exemplar în combaterea pandemiei coronavirus

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările