Doi adolescenţi, suspectaţi că au omorât un taximetrist şi i-au incendiat cadavrul ca să îi fure maşina şi banii

Doi adolescenţi, suspectaţi că au omorât un taximetrist şi i-au incendiat cadavrul ca să îi fure maşina şi banii

Autorii crimei de la Lugoj au fost reţinuţi FOTO D.D.

Poiliţia este în alertă după ce cadavrul unui taximetrist a fost găsit într-o pădure, ars de la brâu în sus. Anchetatorii au deja doi suspecţi, doi tineri de 15 şi 18 ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un taximetrist din Lugoj, judeţul Timiş, dispărut în urmă cu o săptămână a fost găsit mort, sâmbătă seara, într-o pădure din apropierea Lugojului. Despre taximetrist nu se mai ştia nimic din noaptea de 13 spre 14 iunie. Sâmbătă, un bărbat a alertat Poliţia, anunţând că într-o pădure de pe raza localităţii Sinersig, la aproximativ 50 de metri de şosea, se află cadavrul unui bărbat, incendiat de la brâu în sus.

Surse judiciare au declarat că au fost identificaţi deja doi suspecţi. E vorba de doi tineri în vârstă de 15 şi 18 ani, care în noaptea în care taximetristul a dispărut au făcut o comandă pentru o cursă în localitatea Darova, lângă Lugoj. Cei doi l-ar fi înjunghiat pe taximetrist, furându-i bunurile pe care le avea asupra sa şi maşina. Autoturismul taximetristului a fost găsit înTimişoara, iar suspecţii sunt în custodia Poliţiei. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: