FOTO Cum a trecut frontiera de la Nădlac microbuzul care s-a răsturnat în Ungaria. Şmecheria care se face la vamă

FOTO Cum a trecut frontiera de la Nădlac microbuzul care s-a răsturnat în Ungaria. Şmecheria care se face la vamă

Microbuzul care s-a răsturnat în Ungaria FOTO Index.hu

Un microbuz înmatriculat în judeţul Buzău, care s-a răsturnat pe autostrada din Ungaria, distrus aproape în totalitate, şi-a continuat drumul atât în ţara vecină, cât şi în România.

Ştiri pe aceeaşi temă


În urma imaginilor prezentate de „Adevărul”, Poliţia de Frontieră Română a oferit informaţii cu privire la modul în care microbuzul avariat în urma unui accident a putut trece graniţa.
 
„În urma verificărilor cu privire la microbuzul din imagini, care a intrat în ţară pe la punctul de trecere a frontierei Nădlac 2, vă putem spune că, în jurul orei 5 dimineaţa, acesta a trecut pe o platformă auto”, a declarat subcomisarul Filip Ionuţ Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad. 
 
Surse de încredere ne-au povestit că în apropiere de punctul de trecere a frontierei, anumite persoane pun la dispoziţia celor care doresc să introducă în ţară maşini neconforme cu legislaţia în vigoare. Vă reamintim că în urma modificărilor legislative, nu mai sunt lăsate să intre sau să iasă din ţară maşini care prezintă probleme tehnice, începând de la o simplă crăpătură de parbriz, până la probleme legate de cauciucurile uzate. Şoferul din Buzău a fost amendat de poliţiştii Biroului Autostrăzi Vest
 
Pe baza imaginilor apărute în spaţiu public, şoferul a fost indenficat şi a fost amendat în lipsă, urmând ca procesul verbal să îi fie trimis prin poştă. Amenda este cuprinsă între 1.305 lei - 2.000 lei. De asemenea, poliţiştii au luat măsura reţinerii talonului.

Citeşte şi:

FOTO Un microbuz bun pentru fier vechi a traversat Ungaria şi România. Şoferul a condus fără griji vehiculul cu care s-a răsturnat pe autostradă
 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: