Ucigaşul de la depoul CFR Timişoara este recidivist. A violat în trecut o fetiţă de 13 ani dintr-un orfelinat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Florin Scripcariuc şi-a ucis fosta iubită cu mai multe lovituri de cuţit
Dumitru Florin Scripcariuc şi-a ucis fosta iubită cu mai multe lovituri de cuţit

Bărbatul care şi-a ucis soţia în depoul CFR din Timişoara este acuzat oficial de omor calificat cu premeditare. Potrivit procurorilor, tânărul de 33 de ani este recidivist, în urmă cu 14 ani violând o fetiţă de 13 ani dintr-un centru de plasament.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş îl acuză pe Dumitru Florin Scripcariu, bărbatul care şi-a ucis fosta iubită cu mai multe lovituri de cuţit, de omor cu premeditare. Potrivit anchetatorilor, în ziua crimei, bărbatul a plecat de la Cluj la Timişoara cu gândul de a-şi ucide fosta iubită.

„În după-amiaza zilei de 16.04.2019, în jurul orei 16.35, în timp ce se afla în faţa locuinţei fostei sale concubine, V.M.G. din Municipiul Timişoara, i-a aplicat acesteia cinci lovituri de cuţit în spate în regiunea scapulară stânga, în hemitoracele stâng şi în zona cervicală, leziuni traumatice grave ce au condus la decesul victimei. S-a reţinut, de asemenea, că suspectul a premeditat fapta, venind în cursul dimineţii din Cluj, s-a înarmat cu un cuţit, după care a urmărit victimă pe parcursul mai multor ore la serviciu, pândind-o apoi în apropierea locuinţei sale”, arată Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş într-un comunicat de presă.

Potrivit procurorilor, bărbatul este recidvist. În 2005, Dumitru Florin Scripcariu, originar din judeţul Suceava, a fost arestat pentru că a violat o fetiţă de 13 ani dintr-un centru de plasament. Scripcariuc, care avea 19 ani la vremea respectivă a comis violul sub privirile ingrozite ale altor doua minore de la centrul de plasament Universul Copiilor, acestea, in varsta de 13 si, respectiv, 12 ani. Scripcariuc a negat toate acuzatiile, argumentand ca minora de 13 ani a fost de acord sa intretina raporturi sexuale cu el, iar celelalte doua fetite au stat de bunavoie si au privit toata scena. Numai ca cele trei minore le-au spus politistilor ca au fost amenintate cu un cutit.

Presa locală din Suceava a mai scris că în 2001, când avea 15 ani, autorul crimei de la Timişoara a fost arestat preventiv într-un dosar de tâlhărie, tentativă de viol şi distrugere, fiind acuzat că împreună cu doi veri ai săi au încercat să violeze o femeie pentru că soţul ei a refuzat să îi dea lui Scripcariuc un foc.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite