Circ în proaspăt inauguratul ştrand din Lugoj. Poliţiştii au fost nevoiţi să evacueze scandalagii

Circ în proaspăt inauguratul ştrand din Lugoj. Poliţiştii au fost nevoiţi să evacueze scandalagii

FOTO Lugojeanul.ro

Circ fără bani la proaspăt inauguratul ştrand municipal al Lugojului, care a costat peste opt milioane de lei. Multe persoane au început să plece acasă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Temperaturile caniculare au făcut ca noul ştrandul din Lugoj să fie plin până la refuz în primul week-end de funcţionare, mai cu seamă că intrare a fost liberă. 
 
Din păcate, ştrandul a fost scena unui scandal iscat de câteva femei de etnie romă, care au venit la scăldat cu copiii lor, scrie Lugojeanul.ro. 
 
După ce una dintre femei a intrat în apă îmbrăcată, ca să se asigure că fiul ei este bine, salvamarii de la ştrand au fluierat-o pentru a părăsi bazinul.
 
“Atât i-a trebuit acesteia pentru a începe scandalul. Femeia, despre care martorii spun că au văzut-o de multe ori vânzând ţigări în piaţă, a început să se ia la ceartă cu toată lumea, mai ales cu salvamarii. Aceştia, văzând că femeia nu se potoleşte şi nu îşi ia copilul din bazin, acesta nepurtând slipi de baie aşa cum prevede regulamentul, au chemat poliţia locală. Cu greu au reuşit agenţii să o potolească pe femeie şi pe rudele acesteia. ”, mai scrie Lugojeanul.
 
Până la urmă, scandalagii au fost daţi afară din ştrand. Martorii au spus că acest scandal a determinat zeci de alte persoane să plece, de bună voie. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: