Balaurul din Banat şi-a făcut selfie în vârful turnului Eiffel de la Slobozia FOTO VIDEO

Balaurul din Banat şi-a făcut selfie în vârful turnului Eiffel de la Slobozia FOTO VIDEO

Flaviu Cernescu în vârful copiei Turnului "Eiffel" FOTO Laurenţiu Garofeanu

Replica turnului Eiffel, construit de miliardarul Ilie Alexandrui la Slobozia, a fost escaladată de timişoreanul Flaviu Cernescu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Timişoreanul Flaviu Cernescu, supranumit “Balaurul din Banat”, a mai adăugat un “vârf” în bogatul său palmares. Amatorul de sporturi extreme a escaladat şi replica turnului Eiffel, de la Slobozia. Construcţia a fost făcută, în anii 90, pentru miliardarul Ilie Alexandru, care a construit în acel perimetru şi “Dallasul” românesc.
 
"Eram prin Bucureşti, pentru a filma o reclamă, şi am zis, hai să văd ce obiective interesante ar fi prin zonă. De mai mult timp am în cap acest turn. Teoretic nu e abandonat, dar aşa arată. Mi-au spus cei de acolo că în luna mai începe sezonul vizitelor. Mi-a plăcut turnul. E bine proporţionat, sudurile sunt bune, seamănă cu cel original. A fost făcut la scara 1/6 faţă de cel de la Paris. Din păcate nu cred că s-a mai dat cu pensula pe ea, sunt bălării în zonă", a declarat Flaviu Cernescu. 
  
Filmarea făcută cu Flaviu Cernescu a ajuns pe canalul cunoscutului producător britanic Bear Grylls, care promovează iniţiative de acest gen.

 
Cernescu a urcat cei 54 de metri fără echipament de siguranţă. "Pentru mine a fost uşor. Nu a fost periculos, vremea a fost bună, nu a bătut vântul. Pot să compar cu escaladarea crucii de la Caraiman", a mai spus Cernescu. 

Citiţi şi:

VIDEO Documentarul „Balaurul din Transilvania“, la liber. Un film care te ţine cu sufletul la gură
 

 

 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările