Autocarul cu fotbaliiştii de la CSM Reşita a rămas împotmolit în noroi. Supăraţi, rosso-nerii bănăţeni nu au mai vrut să joace pe terenul de la Urseni

Autocarul cu fotbaliiştii de la CSM Reşita a rămas împotmolit în noroi. Supăraţi, rosso-nerii bănăţeni nu au mai vrut să joace pe terenul de la Urseni

Autocar împotmolit FOTO Iosif Canea

A fost nevoie de ajutorul unui tractor ca autocarul să fie scos din noroi. Supăraţi de cele întâmplate, conducătorii echipei CSM Reşiţa au refuzat să dispute partida pe terenul de la Urseni.

Ripensia Timişoara şi CSM Reşiţa, cele două echipe din liga secundă, au convenit pentru un meci amical, care ar fi trebuit să se joace la Urseni – sat aflat lângă Timişoara. Cei de la Ripi obişnuiesc să joace acolo pe vreme urâtă, pentru a proteja gazonul de pe stadionul lor.  
 
Partida era programată să înceapă la ora 12.00, însă a apărut o problemă neaşteptată. Autocarul reşiţenilor s-a împotmolit în noroiul de lângă teren. A fost nevoie de ajutorul unui tractor ca autocarul să fie scos din noroi. Supăraţi de cele întâmplate, conducătorii echipei CSM Reşiţa au refuzat să dispute partida pe terenul de la Urseni. Reprezentanţii echipei Ripensia susţin că terenul era bun, însă experienţa cu autocarul nu a fost pe placul rosso-nerilor reşiţeni.
 
Cei de la Ripensia au fost nevoiţi să găsească repede o soluţie, pentru ca meciul amical să se dispute totuşi. Aşa s-a ajuns pe terenul sintetic al Politehnicii. Partida dintre Ripensia şi CSM Reşiţa a putut începe cu o întârziere de oră şi jumătate. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările