ATB şi regizorul Cristian Mungiu la Flight Festival 2019 - o combinaţie între tehno, film şi tehnologie, pe Aerodromul Utilitar din Timişoara

ATB şi regizorul Cristian Mungiu la Flight Festival 2019 - o combinaţie între tehno, film şi tehnologie, pe Aerodromul Utilitar din Timişoara

Pregătirile sunt în toi pe aerodromul utilitar din Timişoara

Prima ediţie a Flight Festival se pregăteşte de start la Aeroportul utilitar Cioca, între 27 şi 29 septembrie 2019. Se prăteşeşte un centru al distracţiei, culturii, artei şi tehnologiei.

Festivalul se va desfăşura pe o suprafaţă de cinci hectare, în care se vor regăsi cele două scene (scena principală şi scena techno), alături de zone de recreere care cuprind ateliere creative şi zone în care participanţii pot experimenta realitatea virtuală. 
 
Hangarul folosit pentru gararea avioanelor private se transformă într-o sală de cinema premium, coordonată de reputatul regizor Cristian Mungiu, unde vor rula filme ce au făcut înconjurul lumii şi care noaptea se metamorfozează în spaţiu dedicat artei digitale, muzicii experimentale şi party-urilor incendiare.
 
Scena principală îi prezintă pe ATB, Brooks, Vama, Dirty Nano şi mulţi alţii într-o combinaţie de stiluri care face din Flight Festival unul dintre cele mai eclectice evenimente muzicale româneşti.


 
„Stilurile diferite ale artiştilor invitaţi sunt parte din planul nostru pe termen lung pentru Timişoara şi sperăm ca publicul participant să aprecieze şi să susţină varietatea propusă pentru prima ediţie. Zonele de distracţie sunt gândite atât pentru familii cu copii, cât şi pentru cei care vor să experimenteze noutăţile din domeniul inteligenţei artificiale”, transmite Vlad Gârboni, directorul artistic Vlad Gârboni.


 
Pentru iubitorii muzicii techno va fi amenajată o scenă specială, pe care vor urca, timp de trei zile, artişti importanţi ai genului.Amănunte despre programul Flight festival puteţi găsi pe pagina de Facebook a evenimentului. 

 
Biletele se găsesc online, pe platforma Entertix, sau în librăriile Cărtureşti şi în magazinele Carrefour din toată ţara. Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: