Aproape 2.000 de elevi timişeni stau acasă, astăzi. Vezi la ce şcoli s-au anunţat cursuri suspendate!

Aproape 2.000 de elevi timişeni stau acasă, astăzi. Vezi la ce şcoli s-au anunţat cursuri suspendate!

Aproape 2.000 de elevi stau luni acasa, din cauza frigului

Ninsoarea şi viscolul continuă, şi în această săptămână să afecteze învăţământul timişean. Aproape 2.000 de elevi stau astăzi acasă, în timp ce cursurile sunt suspendate la şapte unităţi şcolare din Timiş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Zăpada din week-end şi ninsoarea din prima zi a săptămânii au lăsat zeci de drumri inaccesibile şi sistemele de încălzire din şcoală defecte. Astfel, orele de la lapte şcoli din Timiş au fost suspendate.

Trenuri Timişoara-Bucureşti şi retur, anulate azi din cauza unei avalanşe

Unităţile şcolare în care luni  nu se ţin ore sunt Grădiniţa PN Maşloc, Gradiniţa PP Tormac, Şcoala cu cls. I-VIII nr. 11 Timişoara, Grup Şcolar „Sf. Nicolae" Deta, Şcoala cu cls. I-VIII Banloc, Şcoala cu cls. I-VIII Birda - structurile I-IV Mănăstire şi I-IV Berecuţa şi Şcoala cu cls. I-VIII Dumbraviţa. Principalele cauze sunt frigul din clase, avariile la sisteul de încălzire, dar şi condiţiile meteorologice nefavorabile pentru transportul elevilor şi al cadrelor didactice.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările