Alpinistul Horia Colibăşanu se întoarce învingător de pe Himalaya. Sportivul aterizează la Belgrad

Alpinistul Horia Colibăşanu se întoarce învingător de pe Himalaya. Sportivul aterizează la Belgrad

Horia Colibăşanu în tabăra de bază de pe Himalaya

Horia Colibăşanu revine acasă din expediţia Everest 2017. Alpinistul va ateriza în această dimineaţă, pe Aeroportul din Belgrad, unde va fi întâmpinat de familie şi prieteni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Horia Colibăşanu revine acasă învingător. Timişoreanul a reuşit cea mai mare performanţă românească în alpinism, cucerind Everest (8.848 metri), fără ajutor suplimentar. Adică fără oxigen suplimentar şi sprijinul şerpaşilor. Colibăşanu a ajuns pe vârf în 16 mai. A urmat apoi câteva zile până ce a reuşit să coboare de pe munte. 

În această dimineaţă va ateriza la Belgrad, din direcţia Kathmandu (capitala Nepalului), unde va fi întâmpinat de familie şi prieteni.  

Zilele următoare va fi plecat la Bucureşti, iar în perioada 29-31 mai va participa la o conferinţă de presă, în Timişoara, pentru a povesti expediţia pe Everest.
 

Citeşte şi:

Cea mai mare performanţă românească în alpinism. Horia Colibăşanu a urcat pe Everest (8.848 metri), fără oxigen suplimentar şi fără sprijinul şerpaşilor

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările