Porci „fără documente”  pe drumurile judeţene

Porci „fără documente”  pe drumurile judeţene

Poliţiştii vor amenda orice şofer care transportă marfă fără documente de provenienţă FOTO: arhivă

orci şi pâine fără acte de provenienţă, iată ce au găsit poliţiştii mureşeni, care au oprit în trafic mai multe mijloace de transport.

Ştiri pe aceeaşi temă

     Controalele au fost făcute pe drumurile judeţene şi în mai multe localităţi mureşene. Un bărbat care conducea o autoutilitară plină cu 55 de porci a fost sancţionat şi a rămas fără animalele pe care nu le-a putut justifica. Porcii nu aveau crotalii, aşa cum prevede legea, dar nici şoferul nu deţinea nici un fel de document pentru transport. Conducătorul auto s-a ales cu o pagubă de 5.500 de lei, pentru nerespectarea legii.
     Alţi doi bărbaţi din Găleşti şi Sărmaşu au primit amenzi în valoare de peste 600 de lei, pentru că transportau produse de panificaţie fără acte de provenienţă.

    Sumele provenite din amenzi au fost depuse la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Mureş. Poliţiştii au anunţat că vor intensifica raziile mai ales în zilele următoare.
 

citeşte şi:


Mii de infracţiuni constatate de poliţişti înainte de Paşte. Sancţiunile aplicate se ridică la 30 de milioane de lei

Controale în pieţele buzoiene. Au fost aplicate amenzi de aproape 10.000 de lei

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: