VIDEO 100 de persoane s-au distrat la un botez din comuna Bustuchin. Poliţiştii au intervenit

VIDEO 100 de persoane s-au distrat la un botez din comuna Bustuchin. Poliţiştii au intervenit

Participanţii la botez au încins şi o horă

Aproximativ 100 de persoane au participat la un botez în comuna Bustuchin. Tânărul care a organizat evenimentul a fost amendat cu 3.000 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Evenimentul a fost organizat în curtea locuinţei familiei care a organizat botezul. Participanţii nu au ţinut cont de restricţii şi au încins şi o horă. 
 
„La data de 12 iulie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Cărbuneşti s-au sesizat cu privire la faptul că pe raza comunei Bustuchin, ar fi fost organizat un eveniment privat, fără respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii virusului Covid 19.
În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a fost identificat un tânăr, de 26 de ani, din comuna Bustuchin, care la data de 11 iulie a. c., a organizat în curtea locuinţei sale un eveniment la care au participat mai mult de 50 de persoane şi nu a respectat interdictiile stabilite conform art.5, alin.3, lit. a) din Legea 55/2020, constând în aceea că acesta nu a luat masuri pentru respectarea distantarii fizice intre participantii la eveniment. 
Fapta comisă este prevazută de art.65, lit. j) coroborat cu punctul 1 din anexa 3, la H.G 476/2020, sanctionat de art.66, lit. d) din Legea 55/2020 şi a fost sancţionată cu amenda în valoare de 3000 lei.
Facem apel la cetăţeni să respecte măsurile de protecţie sanitară şi distanţare fizică pentru a-şi proteja propria sănătate şi viaţă, dar şi pentru ai proteja pe toţi cei din jur!“, a transmis Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: