Staţiunea Săcelu îşi deschide porţile în acest weekend

Staţiunea Săcelu îşi deschide porţile în acest weekend

Statiunea Săcelu îşi va deschide porţile din weekend-ul următor

Staţiunea Săcelu îşi deschide porţile sâmbătă, 16 iunie. Gorjenii, dar şi persoanele din alte judeţe, pot avea acces la bazinele cu ape binefăcătoare.

   
Gorjenii, dar şi persoane din afara judeţului, care suferă de diferite afecţiuni, obişnuiesc să se trateze în staţiunea gorjeană. Apa cu diferite proprietăţi, dar şi nămolul de la Săcelu, au efecte tămăduitoare şi sunt foarte apreciate. 
 

Reduceri la biletul de intrare pentru anumite categorii 

 
Complexului Balnear se află în administrarea Complexului Energetic Oltenia (CEO).
Intrarea este liberă pentru angajaţii CEO, iar restul populaţiei trebuie să achite un bilet de intrare de 13 lei. „Angajaţii Complexului Energetic Oltenia, conform Contractului Colectiv de Muncă, au accesul gratuit la bazine. Pentru restul populaţiei există un tarif de weekend şi altul în cursul săptămânii. Preţul de intrare în weekend este de 13 lei, iar în cursul săptămânii de 10 lei“, a spus Ion Ruşeţ reprezentantul CEO.
Anumite categorii beneficiază de reduceri, astfel că elevii şi studenţii vor plăti 8 lei, iar pensionarii 9 lei.
 
În statiunea Sacelu pot fi tratate: afectiuni ale aparatului locomotor, neurologic periferice; afectiuni ale sistemului nervos central; afectiuni ale aparatului respirator; ORL; digestive, hepato-biliare si renale. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: