Lider de sindicat din cadrul CEO, acuzat că şi-a lovit bunica

Lider de sindicat din cadrul CEO, acuzat că şi-a lovit bunica

Ciprian Nedelcu este cercetat penal pentru că şi-a agresat propria bunică

Vicepreşedintele Sindicatului „Lignitul Oltenia”, Ciprian Daniel Nedelcu, este cercetat penal pentru că şi-a lovit propria bunică. Acesta este acuzat de comiterea infracţiunilor de ameninţare şi violenţă domestică.

 
Victima are vârsta de 76 de ani. Poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu pentru cinci zile. Ciprian Daniel Nedelcu, de 33 de ani, a fost nevoit să părăsească temporar locuinţa comună şi să păstreze o distanţă minimă de 200 metri faţă de bunica sa.
„Având în vedere faptul că victima se afla în stare vădită de panică, a fost emis un ordin de protecţie provizoriu pentru cinci zile, prin care s-a dispus ca bărbatul, de 33 de ani, să părăsească temporar locuinţa comună şi să păstreze o distanţă minimă de 200 metri faţă de victimă, acesta luând la cunoştinţă restricţiile pe bază de semnătură”,
se precizează într-un comunicat al IPJ Gorj.
 
Ciprian Nedelcu susţine într-o postare pe Facebook că nu şi-a agresat bunica: „Eu nu o traumatizai pe a bătrână, eu nu-i zisei nimic, nu i-am făcut nimic, îmi făcură ordin de protecţie, eu nu pot să intru în casa mea”. De asemenea, într-o altă postare, Nedelcu foloseşte cuvinte vulgare şi spune că nu-l interesează de nimeni dintre şefi şi că pleacă de la serviciu atunci când doreşte. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: