Hotelul Stadionului Municipal din Târgu- Jiu ar putea să fie folosit pentru cazarea sportivilor

Hotelul Stadionului Municipal din Târgu- Jiu ar putea să fie folosit pentru cazarea sportivilor

Stadionul Municipal dispune de un  hotel cu 24 de camere

Hotelul de la Stadionul Municipal din Târgu Jiu, care a fost folosit până acum doar ca centru de carantinare, ar putea să fie preluat de către Clubul Sportiv Municipal.

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că ia în calcul varianta ca hotelul din incinta stadionului să fie folosit pentru cazarea sportivilor: „Avem o echipa de Ligă Naţională şi, după ultimele două rezultate ale echipei de handbal, se pare că vom avea încă o echipa de naţională. Trebuie să iau în calcul ca, începând cu anul viitor, hotelul din incinta Complexului Sportiv să fie dat în administrarea Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu. Putem realiza o economie, pentru că nu mai plătim chirii pentru cazarea sportivilor. În prezent, avem în jur de 10 apartamente închiriate, unde sunt cazaţi sportivii de la CSM“.
Stadionul este cotat la patru stele şi a costat peste 26 milioane de euro. Arena cuprinde un hotel de patru stele, o parcare suberană, lift şi multe alte spaţii. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările