Elevi şi profesori de la două şcoli din Gorj, în izolare după ce doi colegi au fost depistaţi cu COVID-19

Elevi şi profesori de la două şcoli din Gorj, în izolare după ce doi colegi au fost depistaţi cu COVID-19

Elevii din două clase şi mai multe cadre didactice din judeţul Gorj se află în izolare   FOTO Sever Gheorghe

Elevii unei clase de la Liceul Tehnic din  Mătăsari, judeţul Gorj, au intrat în izolare după ce un coleg a fost depistat pozitiv la testul de COVID-19. Este vorba de un tânăr fotbalist care s-a testat în vederea disputării unui meci.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
 
Pe lângă elevii din clasa a XII-a, cel puţin şase profesori vor intra în izolare. „Ancheta epidemiologică este în desfăşurare. Este posibil să fie mai multe cadre didactice care să intre în izolare, deoarece elevul a venit două zile la rând la şcoală“, a spus Narcis Stoian, directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj. 
 

Fiul unui deputat de Gorj, depistat cu COVID-19

 
În prima zi de şcoală a apărut un caz de COVID-19 la o şcoală din municipiul Târgu Jiu. Este vorba chiar de fiul deputatului Pro România, Alin Văcaru, care este baschetbalist şi s-a testat pentru a pleca într-un turneu cu echipa. Rezultatul a fost pozitiv, iar toţi elevii din clasă au rămas în izolare acasă. 
De asemenea, deputaul Alin Văcaru este şi el izolat. Acesta a spus că soţia şi fiul se află la locuinţa din localitatea Tismana, iar el este izolat în Târgu Jiu. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: