„Dorel“, în acţiune în Târgu Jiu: maşină uitată pe un petic de asfalt pe şantierul stadionului şi trecere de pietoni pentru un pom

„Dorel“, în acţiune în Târgu Jiu: maşină uitată pe un petic de asfalt pe şantierul stadionului şi trecere de pietoni pentru un pom

Maşina a fost uitată pe un petec de asfalt

O maşină a fost uitată pe un petic de asfalt pe şantierul stadionului din Târgu Jiu, cu toate că terenul din jurul autoturismului a fost excavat.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Maşina nu mai are pe unde să fie scoasă pentru că terenul a fost excavat. Nu se cunoaşte proprietarul autoturismului Cielo, de culoare albastră. „Nu cunosc această situaţie. Poate este vorba de o maşină abandonată. Responsabilitatea aparţine firmei care efectueză lucrările de construcţie. O să văd exact despre ce e vorba“, a spus Marius Ionescu, directorul tehnic al Primăriei Târgu Jiu. 
 

 

Trecere de pietoni pentru un pom

Lucrătorii Primăriei Târgu Jiu nu s-au lăsat nici ei mai prejos şi au trasat o trecere de pietoni care opreşte într-un pom de marginea drumului. 
 
 
Ionuţ Jilăveanu, şeful Serviciului de Gospodărire Comunală din cadrul Primăriei Târgu Jiu, a precizat că semnalizarea trecerii de pietoni care se opreşte într-un pom va fi corectată: „Din păcate, lucrarea a fost făcută într-un ritm alert şi s-a comis această eroare. Trecerea de pietoni va fi mutată, iar cea actuală va fi ştearsă“. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările