Au făcut averi fabuloase din videochat. Mai mulţi târgujieni sunt cercetaţi pentru evaziune fiscală

Au făcut averi fabuloase din videochat. Mai mulţi târgujieni sunt cercetaţi pentru evaziune fiscală

Fetele de la videochat au fost aduse la audieri

Mai mulţi târgujieni care au reuşit să acumuleze averi fabuloase din videochat au fost  aduşi, ieri, la sediul Poliţiei Gorj, pentru a fi audiaţi într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 500.000 de euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Suspecţii fac parte dintr-o adevărată industrie de plăceri oferite prin intermediul videochat-ului. Aceştia sunt acuzaţi că au încasat sume enorme de bani, fără să plătească impozite statului. Printre printre cei audiaţi se numără Gabriel Mihai Feroiu şi soţia acestuia, care sunt culturişti, Claudiu Pârcalabu, asociat la un salon de înfrumuseţare din Târgu Jiu, aflat chiar vis-a-vis de Parcul Central, şi Gabriel Drulă. Unii dintre cei vizaţi practicau videochat în apartamente amenajate corespunzător, iar alţii chiar în unele saloane de înfrumuseţare.
La finalul audierilor, suspecţii au fost lăsaţi să plece acasă, faţă de ei nefiind luată nicio măsură preventivă.
 

Aparatura folosită la videochat, confiscată

Oamenii legii au confiscat mai multe computere, camere web şi alte aparate folosite la practicarea videochat-ului. 16 percheziţii au fost efectuate ieri. „Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj efectuează 16 percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Târgu-Jiu, pentru probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite de comiterea infracţiunii de evaziune fiscală, fiind vizate unele saloane de înfrumuseţare ce desfăşoară activitatea de videochat. (...). Din activitatea infracţională, persoanele vizate ar fi creat un prejudiciu la bugetul statului peste 500.000 de euro. La acţiune participă ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice, luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Gorj, precum şi poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Gorj. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările