Ambasadorul Pakistanului, la stâna Ştefanu. A ajutat la prepararea bulzului şi la servirea turiştilor VIDEO

Ambasadorul Pakistanului, la stâna Ştefanu. A ajutat la prepararea bulzului şi la servirea turiştilor VIDEO

Ambasadorul Pakistanului a vizitat Transalpina şi Stâna Ştefanu        Foto: facebook.com/marioara.babu

Ambasadorul Pakistanului în România a vizitat miercuri, 14 iulie, Transalpina, cea mai înaltă şosea din România, şi frumuseţile oferite de Munţii Parâng. Ambasadorul Zafar Iqbal a făcut un popas la Stâna Ştefanu, unde s-a bucurat de ospitalitatea băciţei Mărioara Babu, dar şi de măncărurile tradiţionale pregătite la Stână.

 
Excelenţa Sa a îmbrăcat un ciojoc din lână specific ciobanilor şi chiar a mers la turma de mioare de la stână şi s-a fotografiat cu un ieduţ. Mai mult decât atât, ambasadorul Zafar Iqbal le-a dat o mână de ajutor ciobanilor de la stână şi i-a ajutat să pregătească bulzul şi îl servească turiştilor. Acesta s-a simţit foarte bine şi a promis că o să revină. 

 
„Am fost onoraţi să-l avem oaspete la stână pe Domnia Sa, Dl. Zafar Iqbal, ambasadorul Pakistanului în România. Am descoperit un om foarte modest şi jovial. A fost încântat să vadă că România are ocupaţii tradiţionale. Ne-a explicat că şi în Pakistan oieritul şi creşterea animalelor sunt ocupaţii tradiţionale şi a fost fericit să deguste din preparatele noastre. Chiar ne-a ajutat la prepararea bulzului! 
 
Domnule Ambasador, să reveniţi, după cum aţi promis!“, este mesajul transmis de băciţa Mărioara Babu pe pagina sa de Facebook.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările