VIDEO Un libanez transporta fără acte 700 de kg de carne şi 100 de kg de caşcaval

VIDEO Un libanez transporta fără acte 700 de kg de carne şi 100 de kg de caşcaval

Întreaga cantitate de marfă a fost ridicată în vederea confiscării

Un libanez a fost prins de poliţiştii de la rutieră, în Târgovişte, cu marfă pentru care nu a putut prezenta acte. Acesta transporta 700 de kg de carne şi 100 de kg de caşcaval.


Barbatul a fost opprit la un control de rutină în trafic. Întrebat ce transportă în autoutilitara frigorifică, cetăţeanul libanbez le-a declarat oamenilor legii că transportă carne şi cascaval însă nu avea niciun act de provenienţă.  
 
"Poliţiştii rutieri, din cadrul Poliţiei Târgovişte, au oprit în trafic o autoutilitară condusă de un libanez în vârstă de 37 de ani. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au descoperit că acesta transporta 500 de kg de pulpe de pui, 200 de kg de peşte congelat şi 100 de kg de caşcaval, pentru care nu a putut prezenta documente justificative de provenienţă. Poliţiştii au procedat la sancţionarea contravenţională a conducătorului auto, iar întreaga cantitate de marfă a fost ridicată în vederea confiscării", a declarat ag. Adelina Torcică purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: