Vânzători ambulanţi care aveau în tolbă parfumuri, geci şi maşini de tuns, sancţionaţi de jandarmi

Vânzători ambulanţi care aveau în tolbă parfumuri, geci şi maşini de tuns, sancţionaţi de jandarmi

Mai multe parfumuri, geci şi maşini de tuns au fost confiscate, luni, de către jandarmii dâmboviţeni pe o stradă din Municipiul Târgovişte.

 
„O patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, a depistat pe bulevardul Tudor Vladimirescu patru persoane care abordau trecătorii pentru a le oferi spre vânzare produse la preţuri modice.  În urma verificărilor efectuate asupra tinerilor cu vârsta cuprinsă între 19 şi 30 de ani au fost găsite 19 parfumuri contrafăcute, 6 geci şi 3 maşini de tuns”, se arată într-un comunicat al IJJ Dâmboviţa.
 
Marfa a fost ridicată, pe bază de proces-verbal în vederea confiscării şi au fost aplicate 4 amenzi în valoare totală de 2.000 lei, pentru vânzarea ambulantă a oricăror mărfuri în alte locuri decât cele autorizate de primării, consilii judeţene sau prefecturi.
 
 
Pentru un plus de siguranţă, recomandăm cetăţenilor să anunţe cea mai apropiată patrulă de ordine publică dacă sunt abordaţi de necunoscuţi care le oferă spre vânzare diverse produse şi să nu încurajeze astfel de fapte.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: