Un bărbat care şi-a violat fiica de 13 ani cu handicap, care a şi născut, a primit o reducere a pedepsei

Un bărbat care şi-a violat fiica de 13 ani cu handicap, care a şi născut, a primit o reducere a pedepsei

Un bărbat de 38 de ani, din Târgovişte, care a fost arestat pentru viol, în urma unui test ADN, în luna aprilie a acestui an, a primit o reducere a pedepsei din partea instanţei. El este acuzat că şi-a violat fata adoptivă, o adolescentă de doar 13 ani imobilizată în scaun cu rotile.

Pedeapsa unui bărbat din Dâmboviţa care şi-a violat fiica de 13 ani, imobilizată în scaun cu rotile şi care ulterior a şi născut prematur, a fost redusă de la 8 la 6 ani de închisoare. Decizia definitivă a fost luată de Curtea de Apel Ploieşti.
 
Curtea de Apel Ploieşti a admis apelul făcut de bărbat, aflat acum în Penitenciarul Mărgineni, şi i-a redus pedeapsa cu închisoare de la 8 la 6 ani.
 
Decizia instanţei ploieştene este definitivă.
 
 

Anchetatorii au stabilit că fata ar fi fost abuzată sexual de concubinul mamei de un an de zile, însă de frică adolescenta n-a spus nimic, sarcina fiind descoperită abia după 7 luni. 

Copila de 13 ani, alături de mamă, concubinul şi 5 fraţi, cu vârste cuprinse între 3 şi 11 ani, locuieşte în Centrul de Servicii Sociale Sfânta Maria, aflat în subordinea Primăriei Târgovişte. 
 
Fetiţa de 13 ani suferă de tetrapareză, iar în perioada de recuperare ce a urmat unei operaţii, pe 2 august, a fost nevoită să stea în scaun cu rotile. Copilul este bine acum şi a început să ia în greutate.
 
Autorităţile nu au bănuit nimic până când sarcina a fost vizibilă şi fata a născut.
 

Judecătoria Târgovişte decisese ca bărbatul să primească o pedeapsă de 8 ani închisoare pentru viol. Acesta era acuzat că, în perioada iunie-octombrie 2018, şi-a violat de trei ori fiica, fata având atunci 13 ani.
 
Bărbatul a profitat de imposibilitatea copilei de a se apăra, întrucât aceasta e imobilizată la pat.
 
Cazul a ajuns în atenţia anchetatorilor în luna februarie, când fata a născut la Maternitatea din Târgovişte.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: