Sute de posturi vacante în primăriile din Dâmboviţa

Sute de posturi vacante în primăriile din Dâmboviţa

Primăria ârgovişte ar mai fi nevoie de încă 100 de oameni

Primăriile din Dâmboviţa duc lipsă de personal. În majoritatea administraţiilor locale este nevoie de jurişti, ingineri, secretari sau urbanişti. La Târgovişte, de exemplu, ar mai fi nevoie de încă 100 de oameni, dintre care, aproape 80 de poliţişti locali. La Titu, în schimb, situaţia se prezintă ceva mai bine, însă tot este nevoie de 20 de oameni, printre care şi un post de secretar şi unul de jurist.

 


 
"După cum se ştie, încă din 2010, de la 1 ianuarie, toate posturile din administraţia publică locală sau centrală au fost blocate. Din punctul meu de vedere, 80 ar trebui să fie numai angajaţi ai poliţiei locale. După cum se ştie, poliţia locală, în orice localitate din România, funcţionează după principiul: un poliţist la 1000 de locuitori", a declarat pentru "Adevarul", Gabriel Boriga, primarul Municipiului Târgovişte.
 
La Titu, în schimb, situaţia se prezintă ceva mai bine, însă tot este nevoie de 20 de oameni, printre care şi un post de secretar şi unul de jurist.
 
"S-au mai făcut restructurări, sunt compartimente deficitare la capitolul ăsta,dar cum ştiţi şi dumneavoastră, nu putem face angajări pentru moment", a spus Vlad Oprea, viceprimar.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: