Silviu Dumitrescu, antrenor Chindia: „Vreau să duc Târgoviştea mai sus în fotbalul românesc"

Silviu Dumitrescu, antrenor Chindia: „Vreau să duc Târgoviştea mai sus în fotbalul românesc

Silviu Dumitrescu, antrenor Chindia: „Vreau să duc Târgoviştea mai sus în fotbalul românesc"

Succesul obţinut de Chindia în meciul cu Fortuna Câmpina a dus conducerea tehnică a Chindiei să fie extrem de fericită. Silviu Dumitrescu s-a bucurat foarte mult că echipa sa a depăşit principala contracandidată la promovare şi a că a oferit o lecţie fotbalistică echipei antrenate de Florin Stăncioiu.


Principalul tehnician de lângă Turn a considerat că este mai liniştit după ce Chindia s-a distanţat la şase şi opt puncte, de Fortuna şi SCM Piteşti, în clasamentul play-off-ului. De asemenea, creatorul „Micului Ajax” a spus că promovarea încă nu s-a jucat în seria C6, atâta timp cât mai sunt încă zece etape de disputat. 
 
„Mulţumesc jucătorilor pentru spiritul de sacrificiu de care au dat dovadă cu Fortuna. Sunt nişte caractere deosebite, care s-au comportat excepţional pe teren. Cu prahovenii am obţinut o victorie meritată. Mă bucur nespus de mult că am reuşit să tranşăm în favorea noastră acest joc. Am luat gol uşor şi era normal să apară un blocaj psihic în rândul băieţilor. Cu multă dăruire, determinare şi sacrificiu au reuşit să reziste în faţa adversarului, iar la final să ajungă învingători. Adversarul m-a surprins în prima repriză! După ce am reuşit să conducem la două goluri diferenţă era normal ca Fortuna să iasă la joc. Este îmbucurător că am terminat sezonul regulat la înălţime. Suntem mai liniştiţi după ce am avem şase puncte faţă de Fortuna şi opt faţă de Piteşti în ierarhia play-off-ului. În momentul de faţă putem spune că ne-am îndeplinit cu brio obiectivele din faza intermediară a campionatului. Până la promovare, drumul e lung şi greu. Mai sunt zece etape de jucat, unde sper să confirmăm în continuare şi să adunăm cât mai multe puncte. Promovarea încă nu este jucată, dar am luat o opţiune serioasă de a accede în eşalonul secund. Vreau să duc Târgoviştea mai sus în fotbalul românesc. Am demonstrat că am avut un parcurs constant în campionat. Aş putea spune că singurul meci pe care l-am pierdut a fost un din cauza unui accident”, a declarat pentru sportdambovitean.ro principalul antrenor al echipei de pe „Eugen Popescu”.
 
Pentru Silviu Dumitrescu, succesul cu Fortuna a fost cel mai important din actualul sezon. În primul meci din play-off, Chindia va întâlni pe teren propriu (vineri, ora 17.00), ocupanta locului 6, Atletic Bradu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: