Se întrerupe apa în comuna Produleşti

Se întrerupe apa în comuna Produleşti

Compania de Apă Târgovişte - Dâmboviţa (CATD) anunţă că se întrerupe alimentarea cu apă potabilă în comuna Produleşti,  marţi, 4 mai, între orele 08:00-16:00, pentru igienizarea rezervorului de înmagazinare apă potabilă.

 
Potrivit CATD, reluarea alimentării cu apă se va face conform procedurilor legale, vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.
 
„Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire. Preventiv, până la primirea buletinului de analize microbiologice (cca. 72 ore) vă recomandăm să fierbeţi apa utilizată în scop potabil timp de 10 minute. Rezultatele analizelor de laborator vor fi afişate pe site-ul Companiei de Apă Targovişte Dâmboviţa, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa”, potrivit Companiei de Apă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările