Hoţii, la un pas să dea lovitura în pădurea Tisa, Măneşti

Hoţii, la un pas să dea lovitura în pădurea Tisa, Măneşti

Jandarmii au întocmit hoţilor, dosare penale pentru furt calificat

Hoţii au venit înarmaţi cu autogenul şi ar fi putut obţine bani frumoşi dacă jandarmii nu ar fi fost la datorie. Vorbim de trei tineri, care cu foamea în gât, au săpt după conductele metalice ale OMV Petrom.

Ştiri pe aceeaşi temă

Totul s-a întâmplat în pădurea Tisa, din comuna Măneşti. Aceştia au secţionat o conductă metalică lungă de 15 metri în mai multe bucăţi utilizînd un dispozitiv improvizat, tip autogen. Fierul urma să fie valorificat la un centru de colectare a materialelor refolosibile.Un apel venit din partea localnicilor care se întorceau seara de la pădure i-a băgat în priză pe jandarmii dâmboviţeni. Cei trei, cu vârste cuprinse în 25 şi 30 de ani, au săpat peste un şanţ pentru a scoate conducta Petrom la suprafaţă. “ Jandarmii dâmboţeni au prins în flagrant pe raza localităţii Măneşti , trei persoane, în timp ce secţionau o contuctă metalică, folosind o instalaţia improvizată tip autogen”a declarat lt. Ciprian Vătăşelu purtătorul de cuvânt IJJ Dâmboviţa.

Jandarmii au întocmit hoţilor, dosare penale pentru furt calificat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările