GALERIE FOTO Chilipir! La Doiceşti se vând apartamente cu două camere, la 13.000 de euro. Doar de mobilă mai este mevoie

GALERIE FOTO Chilipir! La Doiceşti se vând apartamente cu două camere, la 13.000 de euro. Doar de mobilă mai este mevoie

Imagine

Într-o piaţă imobiliară aflată într-un declin continuu, preţul locuinţelor scade de la o lună la alta. Chiar şi-aşa, când auzi o asemenea ofertă şi ai nevoie de un apartament, nu poţi sta deoparte. La Doiceşti, Consiliul Judeţean Dâmboviţa a scos la vânzare locuinţe complet utilate, începând de la bucutărie şi continuând cu grupurile sanitare, extrem de accesibile. Doar de mobilă mai este nevoie.

 

Consiliul Judeţean Dâmboviţa a decis vânzarea prin licitaţie publică deschisă cu strigare a 40 de locuinţe aparţinând instituţiei. Vorbim de 30 de apartamente şi 10 garsoniere. Preţul unui apartamente este de 13.000 de euro, iar pentru o garsonieră ar trebui să plătiţi 9.000 de eur0. Suărafaţele locuibile sunt de 52 de mp, pentru un apartament şi de 36 de mp pentru o garsonieră. 
 
Locuinţele sunt situate în colonia din Doiceşti, iar cele patru blocuri deţinute de Consiliul Judeţean au aparţinut Termocentralei Doiceşti. Pentru că nu avea bani pentru reabilitarea lor, CJD a dat pe mâna unei firme din Craiova lucrările, care în schimbul a trei blocuri din cele patru, a început refacerea lor de la zero. Practic, instituţia poate câştiga aproape 450.000 de euro din vânzarea locuinţelor.
 
“Mă bucur că această pată neagră a Doiceştiului se şterge şi se colorează frumos”, a declarat Mircea Ismail, primarul localităţii Doiceşti.
 
“Sunt reabilitate vreo 4 blocuri, dintre care unul ne revine nouă. E un parteneriat de fapt şi noi vindem. Şi ei au început să vândă apartamente”, a declarat Ioan Marinescu, vicepreşedinte CJ.
 
Blocul scos la vânzare de CJD este izolta termic. Toate apartamentele sunt doatate cu centrală termică, chiuvetă de bucutărie, baie complet utilată, uşi la intrare în apartament şi în camere, ferestre termopane, parchet, gresie şi faianţă.
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: