Cuplul de fotografi români ajuns numărul 1 în Anglia. Imaginile care „au rupt“ cele mai tari topuri

Cuplul de fotografi români ajuns numărul 1 în Anglia. Imaginile care „au rupt“ cele mai tari topuri

Una dintre instantaneele realizate de cuplul de fotografi FOTO Dumbrava

După ce în 2018 au devenit cei mai buni fotografi de nuntă din România, cuplul care formează FOTO Dumbravă (Daniel şi Ana) a obţinut noi premii importante. 2019 le-a adus titlul de cei mai buni fotografi din Anglia, dar şi locul 2 în una dintre cele mai tari comunităţi de fotografi din lume, Fearless.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Locul 2 din lume pe anul 2019 în una din cele mai tari comunităţi de fotografi din lume FEARLESS! Cu muncă şi susţinere din partea asistenţilor mei, care mă acceptă cu toate nebuniile, cu recunoştinţă către părinţii mei care mi-au deschis apetitul de muncă, cu suport din partea tuturor colegilor de breaslă, ale căror imagini m-au ţinut într-o provocare continuă. Susţinere 100% din partea Anei, alături de care am ajuns fotograf în topurile internaţionale! Mulţumesc pentru această călătorie fantastică prin lumea fotografilor de top, mirilor mei dragi! Fearless you rock, aş always”, a scris Daniel Dumbravă pe pagina sa de Facebook.
 
 
 
De asemenea, începutul de an le-a adus celor doi fotografi o altă distincţie importantă.   
 
„Nu ne închipuiam că şi de data asta FotoDumbrava a devenit fotograful anului 2019 în Anglia! Ne lăudăm pentru că voi toţi prieteni, miri, fotografi ne-aţi dat motivaţie de a fi mai buni! Vă mulţumesc şi mă înclin în faţă voastră! Thank you WPS community for this beautiful gift
 
Drumul până la fotografia perfectă

Cei doi soţi fotografiază nunţi de 10 ani şi sunt de părere că încă n-au obţinut fotografia perfectă. 
 
„Nu mi-am propus decât să mă depăşesc pe mine zi de zi. Să ajung la o fotografie perfectă, momentan, nu cred ca am reuşit. Întotdeauna mi-a plăcut să experimentez, să acţionez, să fac ceva ce ar putea fi mai mult decât banal. O imagine privită din patru colţuri diferite îţi va crea patru perspective diferite“, spune Daniel Dumbravă.
 
În spatele unui astfel de rezultat, spune soţia sa, Ana Maria, se ascund nopţi nedormite şi multe ore petrecute în studio pentru editarea fotografiilor.
 
„La fiecare eveniment la care particip, pe lângă fotografiile pe care clientul m-a plătit să i le dau, îmi las timp şi pentru câteva cadre pentru mine, pentru fotografiile mele de concurs, de suflet. Acolo este recunoştinţa mea internaţională“, spune Ana Dumbravă.


 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: