COVID-19. Arctic a donat către Crucea Roşie Română 50 de maşini de spălat şi 25 de frigidere

COVID-19. Arctic a donat către Crucea Roşie Română 50 de maşini de spălat şi 25 de frigidere

Compania Arctic, liderul pieţei de electrocasnice din România, donează pentru spitalele din România şi pentru cadrele medicale din prima linie 50 de maşini de spălat rufe cu uscător şi 25 de frigidere Arctic, pentru a sprijini unităţile medicale în lupta contra coronavirusului.

„Una dintre situaţiile cu care se confruntă personalul medical din ţară este curăţarea uniformelor medicale în condiţii de siguranţă, fără ca acestea să devină o sursă de infecţie pentru medici şi pentru familiile lor. Maşinile de spălat rufe cu uscător încorporat şi frigiderele oferite de compania Arctic vor merge către Crucea Roşie Română, care le va distribui către spitalele din Bucureşti şi din ţară, ajutând medicii să se protejeze în lupta împotriva coronavirusului”, se arată într-un comunicat al companiei.
 
Transportul produselor către Crucea Roşie Română s-a făcut în condiţii depline de siguranţă, folosindu-se maşini igienizate, din flota proprie a companiei, iar şoferii care au operat aceste transporturi au fost echipaţi, la rândul lor, cu mănuşi şi măşti de protecţie, pe toată durata acţiunii.
 
În calitate de jucător major al pieţei de electrocasnice, compania Arctic este implicată activ în comunităţile în care îşi desfăşoară activitatea. 
 
Solidaritatea şi responsabilitatea pentru siguranţa angajaţilor, a partenerilor, a clienţilor şi a tuturor membrilor comunităţii sunt una dintre priorităţile companiei. Compania Arctic urmăreşte şi respectă recomandările oficiale făcute de autorităţile locale de sănătate din România şi adaptează constant măsurile necesare la politicile sale interne şi planurile de acţiuni cu ajutorul echipei de Crisis Management.
 
Arctic, liderul pieţei de electrocasnice din România, este una dintre cele mai puternice companii din România, şi în acelaşi timp unul dintre cei mai importanţi angajatori şi exportatori ai României. Cu aproximativ 4.300 de angajaţi, compania exportă 83% din producţia totală în peste 85 de ţări.
 
Arctic este parte din grupul Arçelik din anul 2002. Compania deţine cea mai mare fabrică de electrocasnice din Europa continentală, unitatea de la Găeşti producând până în prezent peste 36 de milioane de aparate frigorifice. De asemenea, deţine şi singura fabrică Industry 4.0 din România şi una din puţinele din Europa, fabrica din Ulmi, Dâmboviţa, având o capacitate de producţie de 2.2 milioane de unităţi pe an. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: