Cherchez, tot mai departe de Dinamo! Transferul a picat în mare parte

Cherchez, tot mai departe de Dinamo! Transferul a picat în mare parte

Cherchez, tot mai departe de Dinamo

Visul lui Cristian Cherchez de a evolua la Dinamo a ajuns să fie irealizabil. Transferul mijlocaşului dâmboviţean la echipa „câinilor” a picat în mare parte după ce oficialii din Şoseaua „Ştefan cel Mare” au dorit să-l achiziţioneze gratis pe jucător.

Cum Chindia nu a primit nici ieri un răspuns ferm din partea bucureştenilor cu privire la fotbalist, cel mai probabil, Dinamo a renunţat definitiv să-şi mai asigure serviciile acestuia. În condiţiile în care gruparea din capitală nu mai dat nici un semn în acest sens, se pare că degeaba a mai avut loc întâlnirea de sâmbătă dintre conducătorii Chindiei şi ai Municipalului.

Oficialii de lângă Turn au considerat că eşuarea transferului lui Cherchez în „Groapă” a fost numai din cauza bucureştenilor şi nu a cluburilor dâmboviţene. Aceştia cred că atâta timp cât oficialii lui Dinamo au vrut să nu ofere nici un ban pe jucător înseamnă că nu i-a interesat prea mult achiziţionarea mijlocaşului târgoviştean.

„Nu din cauza Chindiei şi a FCM-ului, Cherchez nu a mai ajuns la Dinamo. Este posibil ca echipa din capitală să nu-l fi dorit deloc pe jucător. Dacă bucureştenii şi l-ar fi dorit mult pe fotbalist, cu siguranţă ar fi trebuit să-i facă o ofertă clară. Atât noi, cât şi FCM am făcut toate demersurile ca mijlocaşul să ajungă la Dinamo. La întâlnirea de sâmbătă cu domnul Zotic am stabilit să cerem lui Dinamo o sumă din care să Chindia şi FCM să-şi acopere cheluielile făcute cu jucătorul. Dar până la urmă nu am mai ajuns să cerem nici acest lucru, după ce reprezentata Ligii I nu a mai dat niciun semn de viaţă în acest sens”, a declarat unul dintre oficialii Chindiei pentru sportdambovitean.ro.

Cum transferul la Dinamo a picat, iar revenirea la Chindia este aproape imposibilă, din cauza neînţelegerilor cu antrenorul Silviu Dumitrescu, nu ar fi exclus ca în partea secundă a sezonului Cherchez să evolueze la FCM Târgovişte, atâta timp cât jucătorul este deţinut în coproprietate de cele două cluburi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: