VIDEO O mamă şi fiul ei de doi ani au fost accidentaţi pe o trecere de pietoni. Ce manevră interzisă a făcut şoferul

VIDEO
O mamă şi fiul ei de doi ani au fost accidentaţi pe o trecere de
pietoni. Ce manevră interzisă a făcut şoferul

FOTO: cronicadefalticeni.ro

Accidentul s-a produs pe o trecere de pietoni din oraşul Fălticeni, judeţul Suceava. Femeia în vârstă de 28 de ani şi băieţelul acesteia traversau strada în mod regulamentar când au fost loviţi de un şofer neatent.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accidentul s-a produs, miercuri după-amiază, în Fălticeni. Jurnaliştii de la cronicadefălticeni.ro au scris că autorul este un şofer din localitate, care conducea un Volkswagen Jetta.

Maşina a ieşit cu spatele, din parcarea amenajată între blocul turn şi Biserica Catolică, şi a mers aproximativ 10 metri în marşarier.

În timpul acesta, doi pietoni, o mamă, în vârstă de 28 de ani, şi băieţelul acesteia, cu vârsta de 2 ani, traversau regulamentar pe zebră. Femeia nu a observat maşina, care se deplasa cu viteză redusă.

Şoferul a condus maşina cu spatele, fără să se asigure, până când a ajuns cu vehiculul pe trecerea de pietoni, moment în care i-a lovit în plin pe cei doi trecători.

Mama şi copilul s-au ridicat în picioare după impact. Cele două victime au fost transportate la spital, însă nu au rămas internate pentru că, din fericire, au suferit răni uşoare.

Şoferul a fost testat şi nu era băut, el este cercetat acum pentru vătămare corporală uşoară din culpă.

“Codul Rutier reglementează deplasarea autovehiculelor cu spatele la articolul 128, unde este prevăzut că se interzice mersul înapoi cu vehiculul în câteva situaţii. De exemplu, în locurile în care este interzisă oprirea voluntară a vehiculelor, precum şi pe marcajul pietonal”, se arată pe mai arată pe cronicadefalticeni.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările