VIDEO Bonă bătută cu pumni şi picioare de mama copilului pe care-l avea în grijă. Agresiunea teribilă, filmată de un martor

VIDEO Bonă bătută cu pumni şi picioare de mama copilului pe care-l avea în grijă. Agresiunea teribilă, filmată de un martor

Bătaia a fost filmată de un FOTO: captură video

Scena şocantă a fost filmată în anul 2019. O tânără de 19 ani a fost bătută cu bestialitate de mama copilului de care avea grijă. Motivul agresiunii ar fi furtul unor bijuterii.

UPDATE Din cauza unei regretabile erori de comunicare cu reprezentanţii Poliţiei, adevarul.ro a scris iniţial că agresiunea a avut loc în Suceava, la sfârşitul anului 2019. În realitate, scena a fost filmată în satul Samurcaşi, din comuna dâmboviţeană Crevedia, unde doi soţi au sechestrat-o pe bona copilului lor, originară din judeţul Suceava, pentru că le-ar fi furat bijuterii în valoare de 3.000 de euro. Agresoarea are 22 de ani, iar bona are 19 ani. În urma apariţiei filmuleţului în mediul online, poliţiştii din Dâmboviţa s-au sesizat din oficiu şi au întocmit un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe.

Mai jos, ştirea iniţială:

Imaginile au fost publicate pe Facebook de un tânăr din Buzău, care a declarat pentru „Adevărul” că a găsit filmuleţul pe internet. Filmarea şocantă a fost sesizată Poliţiei. Speriat de reacţiile pe care le-a provocat în spaţiul virtual, tânărul a şters postarea.

În imagini apare o femeie de etnie romă, care o loveşte cu bestialitate pe o tânără. Victima este lovită cu pumni şi picioare de mama copilului. La agresarea fetei a asistat şi o a treia persoană, care a filmat întreaga scenă. Martorul nu a reacţionat ca să o tempereze pe bătăuşă.

Din informaţiile furnizate de surse din anchetă, victima este o tânără din Republica Moldova care a fost angajată de doi soţi din Suceava ca să aibă grijă de un copil. În luna noiembrie 2019, cei doi soţi au fost arestaţi preventiv pentru că au sechestrat-o pe tânără. Soţii o acuzau pe bonă că le-a furat din casă bijuterii în valoare de 3.000 de euro.  


Anchetatorii au stabilit că atunci când a fost agresată, bona nu mai lucra pentru familia respectivă. Se angajase la un magazin din cartierul Burdujeni,  de unde a fost sechestrată de patru persoane, mai exact de foştii săi angajatori şi de doi prieteni ai acestora.

Cei patru  au căutat-o pe femeia din Basarabia la noul loc de muncă, au determinat-o să iasă în faţa magazinului, de unde au luat-o cu forţa, au lovit-o şi au urcat-o într-o maşină. Au dus-o în casa celor doi soţi, unde au continuat s-o lovească încercând să o determine să recunoscă furtul. Sub valul de lovituri, femeia le-ar fi spus că a dus bijuteriile la o casă de amanet de bulevardul George Enescu, din municipiul Suceava.

Cei implicaţi s-au urcat în maşină şi s-au deplasat la locul indicat, numai că bijuteriile nu erau acolo. Aşa că soţii au hotărât să o ducă pe fosta angajată înapoi la magazin. O colegă de serviciu a victimei a sunat la 112 şi a alertat Poliţia.

Aşa au aflat anchetatorii de incident. În încercarea de a le demonstra poliţiştilor că dreptatea este de partea lor, bătăuşii le-au arătat o înregistrare video în care fosta bonă recunoştea că a comis furtul. 

În prezent, cei doi soţi se află la domiciliu şi sunt cercetaţi sub control judiciar.     

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: