Un preot i-a bătut obrazul unui primar: „Drumul spre biserică este neasfaltat“

Un preot i-a bătut obrazul unui primar: „Drumul spre biserică este neasfaltat“

Preotul Constantin Lungu FOTO:ziaruldepenet.ro

Preotul din Fălticeni, Suceava, s-a supărat pentru că a aflat „pe surse” că Primăria Fălticeni nu va asfalta nici în acest an strada care duce spre biserica şi căminul de bătrâni din parohia sa. Părintele i-a amintit primarului promisiunile făcute în campanie şi faptul că parohia a donat 50.000 de lei pentru noul spital din oraş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Preotul Gheorghe Lungu din Fălticeni susţine că a aflat „pe surse” că primăria oraşului nu va asfalta nici în acest an Aleea Teilor, care duce spre biserica şi spre căminul de bătrâni al parohiei Sfântul Apostol Andrei. 

Supărat, părintele i-a amintit primarului că a promis în campanie că va asfalta toate străzile din oraş până la sfârşitul anului 2020. 

Totodată, preotul Lungu a spus că parohia sa a donat 50.000 de lei pentru ca primăria să poată continua lucrările la noul spital din Fălticeni. Din păcate, bugetul parohiei este mai mic, spitalul este în continuare închis, iar drumul a rămas neasfaltat. 

„Din anumite surse ni se transmite că va mai dura vreo doi ani până la rezolvarea situaţiei. 

O promisiune electorală a primarului Coman afirma asfaltarea tuturor străzilor din Fălticeni până la finalul anului 2020. 

Parohia Sfântul Apostol Andrei a donat 500 milioane lei vechi pentru deschiderea spitalului. Nu mai bine îşi asfalta strada pe care Primăria nu este în stare să o asfalteze? Pentru că spitalul e încă închis! 

Ruşine autorităţilor municipiului Fălticeni pentru manipulare şi <politic corect>!”, a transmis preotul Gheorghe Lungu, potrivit ziaruldepenet.ro.

Drumul care duce spre biseria Sfântul Andrei este de pământ FOTO: ziaruldepenet.ro

Contactat telefonic, primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman, a confirmat că parohia Sfântul Apostol Andrei a donat anul trecut 50.000 de lei pentru spital. Alesul local a explicat că pe Aleea Teilor s-au executat lucrări de canalizare, până în toamna anului trecut. Strada de pământ care are o lungime de 560 de metri a trecut din nou în administrarea primăriei în noiembrie 2020.

Cătălin Coman a spus că abia luni, 19 aprilie, a fost aprobat bugetul local şi că la capitolul investiţii a fost prinsă şi Aleea Teilor. „Părintele spune că ar fi asfaltat strada cu 50.000 de lei. Lucrările costă 530.000 de lei, fără canalizare”, a completat primarul. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările