Rezultatul fabulos obţinut de Klaus Iohannis într-o localitate cu primar PSD. Edilul a anunţat că n-o susţine pe Dăncilă

Rezultatul
fabulos obţinut de Klaus Iohannis într-o
localitate cu primar PSD. Edilul a anunţat că n-o susţine pe
Dăncilă

FOTO: Adevărul

Eduard Wendling, primarul PSD al comunei Păltinoasa, din judeţul Suceava, cel care a anunţat că n-o susţine pe Viorica Dăncilă la alegerile prezidenţiale, a obţinut un scor uriaş pentru Klaus Iohannis. Prezenţa la vot în Păltinoasa a fost 52%.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primarul PSD al comunei Păltinoasa, Eduard Wendling, a reuşit să obţină un scor fabulos pentru Klaus iohannis. Pe o prezenţă la vot de 52%, candidatul liberal a obţinut 75,23% din voturi. Eduard Wendling a anunţat încă de la începutul campaniei electorale pentru primul tur al alegerilor prezidenţiale că n-o susţine pe Viorica Dăncilă, ci-l susţine pe Klaus Iohannis. 

Eduard Wendling n-a obţinut cel mai mare scor din judeţul Suceava pentru candidatul Klaus Iohannis. Pe primul loc se află comuna Capu Câmpului cu 83,86%, pe locul II, Mănăstirea Humorului cu 81,37% şi, pe locul III, Savova cu 77,49%. 

Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că preşedintele Klaus Iohannis a câştigat în 93 de localităţi din judeţul Suceava, inclusiv toate municipiile, iar Viorica Dăncilă în 21 de localităţi. PNL a câştigat alegerile înclusiv în oraşul Fălticeni, considerat a fi un fief al PSD-ului.


 


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: