Poliţist lovit în cap cu o bucată de fier în timp ce încerca să aplaneze un conflict

Poliţist lovit în cap cu o bucată de fier în timp ce încerca să aplaneze un conflict

Poliţist lovit în cap cu o bucată de fier în timp ce încerca să aplaneze un conflict

Un poliţist din judeţul Suceava a ajuns la spital după ce a fost lovit în cap cu o bucată de fier de către un bărbat în timp ce încerca să intervină pentru aplanarea unui conflict.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, un pădurar de la Ocolul Silvic Broşteni a sesizat, luni seară, Poliţia Broşteni că un localnic în vârstă de 31 de ani a provocat un scandal în satul Cotârgaşi.

Astfel, un poliţist a plecat înspre locul indicat, iar pe traseu l-a văzut pe fratele bărbatului care a provocat scandalul. Agentul a oprit autospeciala, pentru a discuta cu acesta.

În momentul în care poliţistul se afla lângă maşină, agresorul a venit din spate şi l-a lovit în cap cu o bucată de fier, după care cei doi fraţi au plecat.

În urma incidentului, poliţistul a fost transportat la Spitalul Municipal Vatra Dornei.

În acest caz a fost sesizat Parchetul Judecătoriei Vatra Dornei, care a dispus continuarea cercetărilor pentru ultraj.

Alte ştiri din Suceava:

Harta rezultatelor alegerilor prezidenţiale 2014 în judeţul Suceava, pe localităţi

Incident electoral grav la Suceava. Jurnaliştilor şi membrilor ACL li se refuză accesul într-un spital de boli psihice unde se votează cu urna mobilă

Rezultate alegeri prezidenţiale 2014. Turul doi. Klaus Iohannis a câştigat alegerile în judeţul Suceava, cu 51,50% dintre voturi

VIDEO Ziua Independenţei Poloniei, sărbătorită la Suceava

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările