Pagube uriaşe după un incendiu care a izbucnit în curtea lăcaşului de cult „Casa tuturor popoarelor”

Pagube
uriaşe după un incendiu care a izbucnit în curtea lăcaşului de
cult „Casa tuturor popoarelor”

FOTO: vacantecumasina.ro

Un incendiu a izbucnit în seara zilei de luni, 14 septembrie, la o anexă a bisericii adventiste din localitatea Breaza de Sus a judeţului Suceava. Focul a provocat pagube de 100.000 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un incendiu a provocat pagube de 100.000 de lei la biserica adventistă „Casa tuturor popoarelor”, de pe raza localităţii Breaza de Sus, din judeţul Suceava. Focul care a izbucnit la anexele lăcaşului de cult.

Au ars: o magazie pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi, o anexă (destinaţie bucătărie şi sală de mese) şi camera centralei termice pe aproximativ 200 de metri pătraţi.

 Au mai ars circa 14 tone de carbune tip cocs şi s-au degradat obiecte de mobilier, electrocasnice, elemente de tâmplărie şi alte bunuri.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect sau deteriorat. 

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat construcţia bisericii, cu bunurile aferente.

FOTO: ISU Suceava 

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă şi exista pericol de propagare la construcţia bisericii. Incendiul a fost lichidat la ora 3:45.

La misiunea de stingere a incendiului au participat militarii Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Breaza şi Moldova-Suliţa. 

Vă recomandăm şi:

Studiu: Jumătate dintre români vor să cumpere pe datorie

Orban susţine că preşedintele Iohannis i-a făcut plângere penală lui Liviu Dragnea pentru PNDL1: „Nu şi-a urmat cursul, dar a fost formulată”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările