Cum a reuşit românca „Bilionera” să fie gazda unui fastuos eveniment planetar: „A fost dorinţa unui şeic”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Adevărul
FOTO: Adevărul

Otilia, cunoscută în lumea showbiz-ului românesc drept Bilionera, după numele piesei care a consacrat-o pe plan internaţional va fi gazda unui unui eveniment global, transmis de televiziuni de pe şase continente.

Otilia este invitată, în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie 2021, la unul dintre cele mai fastuoase evenimente sportive şi mondene din lume, „I success – International Awards Superkombat Fighting Championship”. Vedeta va fi gazda unui petreceri care va avea loc pe un yacht. 

Dacă vă întrebaţi acum a ajuns frumoasa româncă gazda producţiei globale, care va fi transmisă de cele mai importante televiziuni de pe şase continente, ei bine, când a fost conturată lista cu invitaţi, un şeic l-a întrebat pe Eduard Irimia, organizatorul evenimentului, dacă şi Otilia „Bilionera” va fi prezentă.

„Şeicul şi-a motivat această dorinţă, astfel: succesul internaţional pe plan muzical de care se bucură românca, precum şi faptul că unul dintre momentele speciale ale evenimentului este un white party care va avea loc pe un yacht cu numele Billionaire. „Bilionera” din România va fi, astfel, chiar gazda acestei petreceri de pe Billionaire.

Un moment inedit anunţat la spectacolul din acest an din Dubai va fi asocierea a două teme de larg interes dezbătute pe plan mondial: sportul şi criptomonedele supercoin”, se arată într-un comunicat de presă transmis de casa de discuri Roton.

Steven Seagal, printre invitaţii de onoare

Unul dintre invitaţii de onoare ai evenimentului care va avea loc la Dubai este nimeni altul decât actorul Steven Seagal. Pe lista invitaţilor sunt şi investitori în criptomonede, atât români, cât şi din alte state, sportivi celebri, vedete din showbiz-ul românesc, între care Ruby şi Anamaria Prodan, precum şi vedete internaţionale.

„Sunt foarte entuziasmată şi nerăbdătoare să fiu gazda acestui eveniment. Abia aştept să împărtăşesc tot ceea ce voi trăi acolo cu fanii mei din întreaga lume, care mă urmăresc pe reţelele sociale. Hitul Bilionera continuă să mă surprindă, chiar şi la şapte ani de la lansare, aducându-mi, acum, acest proiect din Dubai”, a declarat Otilia. 

bilionera otilia

„Bilionera”: un miliard de accesări pe Internet

După piesa Bilionera, lansată în anul 2014, a ajuns la o audienţă-record de un miliard de accesări pe internet. Au urmat şi alte hituri ale artistei: Diamante şi Prisionera, cu peste 60 de milioane de vizualizări, respectiv peste 40 de milioane de vizualizări pe YouTube; Adelante, care a adunat, cu piesa originală şi cu remixul, peste 130 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Împreună cu artistul turc Serdar Ortaç, Otilia a lansat piesa Balım, melodie care a ajuns la peste 84 de milioane de vizualizări pe YouTube. În fiecare lună, pe Spotify, Otilia ajunge la 900.000 de ascultători. 

Vă mai recomandăm şi:

Adevăratul motiv pentru care elevii au fost băgaţi în vacanţă forţată: România „educată“ nu mai are bani nici de salarii

Satele-fantomă, cele mai stranii locuri din munţii Hunedoarei. De ce oamenii le-au abandonat complet FOTO

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite