Atac cu un dispozitiv explozibil asupra gospodării din judeţul Suceava. Prima ipoteză: răfuială între interlopi

Atac cu un dispozitiv explozibil asupra gospodării din judeţul Suceava. Prima ipoteză: răfuială între interlopi

FOTO: Adevărul/arhivă

Poliţişti şi angajaţi ai SRI au demarat o anchetă după ce locuinţa unei familii din comuna Straja a judeţului Sucava a fost atacată cu un dispozitiv explozibil. În urma deflagraţiei, au fost sparte mai multe geamuri.

O echipă din care fac parte poliţişti şi angajaţi ai SRI a demarat o anchetă pentru a descâlci iţele unui atac produs în dimineaţa zilei de joi, 2 decembrie, pe raza comunei Straja, din judeţul Suceava.

Din primele informaţii, a avut loc o explozie în gospodăria familiei unui individ cu probleme penale. 

În urma deflagraţiei, geamurile din curtea interioară a casei au fost sparte, iar la scurt timp o femeie a sunat la 112 şi a anunţat că familia a fost atacată.

Oamenii legii au găsit la faţa locului resturi ale unui ambalaj  pirotehnic, însă nu au putut stabili dacă este vorba despre o grenadă defensivă sau despre un dispozitiv artizanal.

Surse din rândul anchetatorilor ne-au transmis că cel mai probabil la mijloc este o răfuială între interlpi, mai exact contrabandişti, ţinând cont că în urmă cu câteva luni, în locuinţa în care s-a produs deflagraţia au fost descoperite 15.000 de pachete de ţigări de contrabandă.

Cu privire la modul în care s-a produs atacul, anchetatorii cred că făptaşul s-a apropiat de gospodărie prin curtea din spate. Casa se află în vecinătatea unei păduri.

Vom reveni cu amănunte. 

Vă mai recomandăm:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările