Ştefan Mandachi vrea să construiască o şcoală pentru orfanii din Uganda

Ştefan
Mandachi vrea să construiască o şcoală pentru orfanii din Uganda

Ştefan Mandachi împreună cu micuţii orfani FOTO: Facebook/Ştefan Mandachi

Antreprenorul sucevean Ştefan Mandachi se află în Africa, mai exact, în Uganda, unde a construit o fântână. Ar vrea să construiască şi o şcoală pentru copiii abandonaţi la naştere şi îi îndeamnă pe români să doneze bani pentru proiect.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aflat de câteva zile în Africa, Ştefan Mandachi a vizitat un orfelinat în care sunt găzduiţi copii abandonaţi la naştere.

Profund impresionat de condiţiile de viaţă ale elor mici, antreprenorul le-a cerut sprijin financiar românilor pentru a construi o şcoală în Uganda.

„Facem o scoalã pt. 25 de copilasi orfani din Uganda??? Azi am vizitat un orfelinat si ti se sfasie inima. Copiii din imagine n-au părinţi sau au fost abandonaţi la naştere. Pe mine m-a zdruncinat cu totul cazul unui copilaş cu un handicap la un picior, părăsit. L-am învăţat să-şi deseneze visurile pe o foaie. El a desenat o casa şi mulţi prieteni. Mamá, Tata, scoală.

Cu totii traiesc în două cămăruţe, câte doi în pat, astfel: 14 într-o camera de 9 MP şi alţi 11 într-o cămăruţă de 9 mp. Am intrat şi am vazut!”, a transmis Ştefan Mandachi, pe contul său de Facebook.

„Părintele” autostrăzii de un metru a arătat că lipsa de educaţia îi condamnă pe copii la sărăcie, foamete şi chin.

 ”Sunt de câteva zile in Africa şi concluzia este limpede: lipsa de educaţie aduce condamnarea la sărăcie, foamete, chin si, finalmente, moarte. E valabil peste tot în lume, inclusiv la noi!!!”, a scris sursa citată.

 

 

Donaţiile se pot face în contul Fundaţiei "Jeni Mandachi" cu titlul: ŞCOALA ORFANI UGANDA. Conturile: RO52BTRLRONCRT0496865701 – RON; RO02BTRLEURCRT0496865701 - EURRO57BTRLGBPCRT0496865701 - Lire

 


 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Campanie umanitară pentru o femeie care s-a ales cu picioarele zdrobite după un accident cu tractorul. Soţul a murit tot accidentat de tractor

A murit tânăra focşăneancă bolnavă de cancer. Ea s-a stins din viaţă pe un pat de spital din Turcia

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările