Încă o vânătoare ilegală de câini în judeţul Suceava. Trei animale au fost împuşcate pe câmp

Încă
o vânătoare ilegală de câini în judeţul Suceava. Trei animale
au fost împuşcate pe câmp

FOTO: Oana Şlemco

După ce, săptămâna trecută, o Asociaţie de protecţie a animalelor din judeţul Suceava a semnalat că a găsit şase câini împuşcaţi pe un câmp din Arbore, acum, doi soţi din Gura Humorului reclamă că alte trei animale au fost găsite împuşcate pe un impaş din Cornu Luncii. Poliţia investighează ambele cazuri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţia a fost sesizată miercuri, 15 ianuarie, de către doi soţi din Gura Humorului, care au găsit trei câini împuşcaţi pe un câmp de lângă Sasca Mare, comuna Cornul Luncii. Cei doi vin des la Cornu Luncii ca să-şi viziteze părinţii, iar unul dintre câinii împuşcaţi le aparţinea. Ba chiar îl căutau de aproximativ o săptămână.

Incidentul vine după ce, săptămâna trecută, alţi şase câini au fost găsiţi împuşcaţi pe un câmp de pe raza comunei Arbore, din judeţul Suceava.

Cu privire la acest caz, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat pentru „Adevărul” că pe 7 ianuarie, în intervalul 8.00 – 15.00 în zona respectivă a fost organizată o partidă de vânătoare autorizată. Organizatorul partidei a fost audiat de poliţişti. El le-a spus anchetatorilor că vânătorii au împuşcat doar doi iepuri, aşa cum arată şi procesul-verbal încheiat la sfârşitul vânătorii.

Poliţiştii vor face o analiză balistică. Specialiştii vor să afle dacă alicele extrase corespund cu cele folosite de către vânători.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: