Val de decese la Slobozia. În cimitir se sapă gropi cu excavatorul: Suntem depăşiţi de situaţie!

Val de decese la Slobozia. În cimitir se sapă gropi cu excavatorul: Suntem depăşiţi de situaţie!

Gropile se sapă cu excavatorul la Slobozia FOTO independentonline.ro

Numărul mare de decese din ultimele două zile a determinat autorităţile din Slobozia să ia măsuri urgente pentru a-i putea înhuma pe cei morţi de COVID. În cimitr se sapă gropile cu excavatorul.

Ştiri pe aceeaşi temă

În ultimele 2 zile, în Slobozia s-au înregistrat 15 decese. Direcţia de Administrare a Domeniului Public Slobozia a fost solicitată să ajute la săparea gropilor din Cimitirul Bora, cu un excavator. Din cauza pandemiei de COVID-19, marţi şi miercuri, la Slobozia au fost înmormântaţi 15 persoane, însă groparii din cimitir au fost depăşiţi de situaţie, relatează independentonline.ro.
 
"Vom munci în fiecare zi, atât timp cât va fi nevoie. Chiar şi sâmbăta şi duminica. Suntem depăşiţi de situaţie! Nu ne putem lăsa morţii neîngropaţi! Din păcate, încă nu înţelegem că trebuie să ne vaccinăm pentru a evita să ajungem în astfel de situaţii limită", a declarat , pentru independentonline.ro Valeriu Roşca, directorul DADP.
 
Conform informaţiilor oficiale, marţi, 19 octombrie, morţii nu au putut fi înmormântaţi pentru că nu au existat gropi disponibile, scrie independentonline.ro. Autorităţile locale spun că în prezent caută soluţii pentru extinderea numărului de locurilor veci.

Miercuri, 20 octombrie 2021, la nivelul judeţului Ialomiţa,conform Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 15.674, fiind înregistrate 273 de noi cazuri faţă de ziua de marţi. Incidenţa la 14 zile înregistrată la nivelul judeţului Ialomiţa este de 9,76/1000 de locuitori.
 
Vă mai recomandăm şi:
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările