Slobozia: Banii pentru profesorii navetişti, nedecontaţi

Slobozia: Banii pentru profesorii navetişti, nedecontaţi

Banii nu vor ajunge prea curând în buzunarele profesorilor

Profesorii fac naveta pe banii lor. În această situaţie, se află peste 100 de cadre didactice, din cele 800 care trebuie să facă naveta pentru a ajunge la şcolile din judeţ.

Ştiri pe aceeaşi temă

Transportul dascălilor navetişti nu a fost decontat de la începutul anului şcolar şi până acum. Cei mai mulţi profesori preferă să ajungă la unităţile de învăţământ cu maşina de ocazie. „Probleme sunt în mai tot judeţul. Dacă ar fi totuşi să exemplificăm, este vorba despre profesorii care trebuie să ajungă la şcoala din Perieţi, cea de la Ghimpaţi“, a declarat Traian Mitrea, liderul Uniunii Sindicatelor Libere din Învăţământ, filiala Ialomiţa.

Cu aceeaşi problemă se confruntă şi cadrele didactice care trebuie să ajungă la şcoala din comuna Mihail Kogălnicieanu. Banii de transport ai profesorilor nu au fost decontaţi nici anul trecut. Pentru a-şi primi sumele, dascălii au dat în judecată autorităţile locale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: