Se extinde reţeaua de gaze naturale la Feteşti. Proiectul, susţinut cu bani europeni

Se extinde reţeaua de gaze naturale la Feteşti. Proiectul, susţinut cu bani europeni

Se extinde reţeaua de gaze naturale la Feteşti FOTO facebook/Primăria Municipiului Feteşti

Consilierii locali din Bărăgan au aprobat un proiect de hotărâre care vizează extinderea reţelei de gaze naturale în municipiul Feteşti şi în comuna Stelnica, ca urmare a unei solicitări din partea Autorităţii de Management pentru Programul Operaţional Infrastructură Mare (AM POIM).

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform Primăriei Municipiului Feteşti, mai exact, a fost schimbată titulatura proiectului aşa cum prevede Ghidul solicitantului POIM.
 
Proiectul “Extindere reţea inteligentă de distribuţie a gazelor naturale în cartierele Colonişti, Feteşti Oraş, Vlaşca şi Buliga din municipiul Feteşti şi înfiinţare sistem inteligent de distribuţie gaze naturale în comuna Stelnica, Judeţul Ialomiţa” a fost depus, la sfârşitul anului trecut, pentru accesarea de fonduri europene şi se află în etapa de evaluare. Conform procedurilor, în această etapă sunt solicitate clarificări pe care Primăria Feteşti le va transmite conform termenelor stabilite, au aunţat reprezentanţii autorităţilor locale.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările