Razie la Urziceni pentru combaterea violenţei. Trei suspecţi de furt, reţinuţi

Razie la Urziceni pentru combaterea violenţei. Trei suspecţi de furt, reţinuţi

Trei persoane au fost reţinute FOTO Adevărul

Forţele de ordine au descins miercuri la Urziceni pentru prevenirea şi combaterea violenţei stradale, precum şi pentru reducerea riscului rutier de producere a accidentelor de circulaţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

În timpul raziei au fost desfăşurate şi 7 percheziţii domiciliare, în urma cărora 3 persoane a fost reţinute pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de furt calificat.
 
Poliţiştii, însoţiţi de luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Ialomiţa, precum şi de jandarmi, au pus în executare a 7 mandate de percheziţie domiciliară, ce au vizat documentarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite de săvârşirea unor infracţiuni de furt calificat. 
 
Faţă de 3 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 27 şi 42 de ani, s-a dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, aceştia urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Cu ocazia percheziţiilor au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, un autovehicul şi mai multe scule electrice.
 
Totodată, la domiciliul bărbatului de 42 de ani, poliţiştii au identificat 3.680 de ţigarete pentru care cel în cauză nu a putut prezenta documente de provenienţă. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru deţinerea, producerea transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.
 
În cadrul filtrelor rutiere instituite au fost verificate 120  de  autovehicule şi legitimate peste 150 de persoane. Pentru neregulile descoperite, au  fost aplicate 72 de sancţiuni contravenţionale a căror valoare se ridică la 11.275 de lei, iar un permis de conducere a fost reţinut.
 
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările