Razie pe drumurile din Ialomiţa. 162 de şoferi au fost sancţionaţi

Razie pe drumurile din Ialomiţa. 162 de şoferi au fost sancţionaţi

Razie pe drumurile din judeţul Ialomiţa FOTO IPJ Ialomiţa

Timp de două ore, luni dimineaţă, poliţişti din trei judeţe au acţionat pe drumurile din Ialomiţa pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră şi pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, pentru abaterile constatate, poliţiştii au aplicat 162 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea O.U.G. nr.195/2002 republicată, privind circulaţia pe drumurile publice. Ca măsuri complementare, poliţiştii au reţinut 9 permise de conducere, dintre care 1 pentru viteză, 2 pentru neacordarea de prioritate pietonilor angajaţi în traversarea străzii, 2 pentru neacordare de prioritate vehiculelor aflate în trafic, 2 pentru nerespectarea semnalelor la nivel de trecere cu calea ferată şi 2 pentru alte abateri l.
 
Totodată fost reţinute un număr de 2 certificate de înmatriculare. Acţiunea a beneficiat de sprijinul Inspectoratului General de Aviaţie.
 
Pentru deplasarea în condiţii de siguranţă, poliţiştii vă recomandă:
 
1. Adaptaţi permanent viteza de deplasare la condiţiile de drum şi de trafic! 
2. Nu vă angajaţi în efectuarea de depăşiri riscante sau neregulamentare!
3. Respectaţi normele rutiere privind prioritatea de trecere, indiferent că este vorba despre pietoni sau alte vehicule!
4. Nu conduceţi sub influenţa băuturilor alcoolice!
5. Folosiţi centura de siguranţă, vă poate salva viaţa în caz de accident!
6. Nu conduceţi dacă vă simţiţi obosiţi!
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările