Priveghi cu lăutari, oprit de poliţişti la Bărbuleşti. Câte amenzi s-au aplicat

Priveghi cu lăutari, oprit de poliţişti la Bărbuleşti. Câte amenzi s-au aplicat

Poliţia a descins la priveghi FOTO Adevărul

Poliţiştii din Ialomiţa au descins la un priveghi, organizat în comuna Bărbuleşti, şi au aplicat amenzi de 15.000 de lei. În afara familiei defunctului, au fost amendaţi şi lăutarii chemaţi să cânte la priveghi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform IPJ Ialomiţa, priveghiul a fost organizat în localitatea Bărbuleşti. Aici, majoritatea populaţiei e de etnie romă. Oamenii legii s au sesizat din oficiu şi au descins la adresa respectivă după apariţia pe Facebook a unor imagini.
 
„Au fost identificate 26 de persoane participante, cu domiciliul în comuna Bărbuleşti, acestea fiind sancţionate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55/2020, valoarea totală a amenzilor fiind de 13.000 de lei. Totodată, a fost sancţionat contravenţional şi organizatorul evenimentului, un bărbat de 48 de ani, cu amendă în valoare de 1000 de lei, cu aceeaşi sumă fiind sancţionate şi persoanele care au fost chemate să cânte la eveniment.", transmite IPJ Ialomiţa, într-un comunicat de presă. 
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările